Cultuur beoordelen

Leuk, lees net een column van Nico Dijkshoorn over theatermakers die dit jaar wel of geen subsidie hebben ontvangen in de Volkskrant. Hij vindt dat de “essentie van kunst is dat die nooit moet worden beoordeeld”. Op zichzelf al een beetje gekke gedachte, je zou dus nooit kunnen spreken van goede, slechte of mooie kunst, maar nog veel gekker is dat al die kunstenaars vervolgens wel om een financiële bijdrage vragen. Voor iets dat dus niet te beoordelen is.

Weird …

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>